13 Kasım 2014 Perşembe

Minik Eller Öğretmenler Günü için Pasta Hazırladı


  

Kutlamalarının vazgeçilmezi markası Özsüt, 24 Kasım Öğretmenler Günü için İzmir Tarçın Anaokulu öğrencilerine pasta yapmayı öğretti. 13 Kasım Perşembe günü, 50 minik öğrencinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, minik eller Özsüt Ustalarının öncülüğünde kendi elleriyle pasta hazırlayarak öğretmenlerini sevindirdi.
İzmir’in köklü pasta markası Özsüt, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü İzmir’in gözde anaokullarından Tarçın Anaokulu’nda gerçekleştirdiği etkinlikle kutladı.
Özsüt ustalarının pasta yapmayı öğrettiği 50 minik öğrenci, öğretmenlerine lezzetli bir pasta hazırladı. Hem keyifli bir gün yaşayan hem de öğretmenlerini kendi elleri ile yaptıkları pastalar sevindiren öğrenciler, etkinlik sonrası yaptıkları pastayı öğretmenleri ve aileleri ile birlikte afiyetle yedi.
Günlük süt, meyve suyu ve yoğurtları ile çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığı aşılayan okul, Öğretmenler Günü vesilesiyle Türkiye’nin kaliteli ve güvenilir markası Özsüt ile bir araya geldi. Beslenme konusunda doğallığı ve çeşitliliği on planda tutan İzmir Tarçın Anaokulu, 13 Kasım’da gerçekleştirilen etkinlik ile birlikte öğrencilerine insani değerler, kendilerine güven, sosyal ve kültürel anlamda da eğitim vermiş oldu.